ReportMaker i din virksomhed

Lige stor effekt for iværksætteren og koncerndirektøren
ReportMaker hjælper i dag en lang række virksomheder af forskellige størrelser og i forskellige brancher med datanalyse, årsagsforklaring og rapportering. Kendetegnende for disse er dog ønsket om en bedre brug af virksomhedens data og ønsket om mere overblik og effektivitet.

Nysgerrigheden pirres
Brugere, der via ReportMaker får adgang til deres data på en helt ny måde, får en bedre forståelse for deres data og samtidigt pirres deres nysgerrighed, så de pludseligt begynder at stille alle de gode spørgsmål, som dataene rummer svaret på, men som hidtil ikke har været tilgængelige.

Kontakt os for mere information

Websitet
Vi arbejder på at færdiggøre websitet, men er du allerede nu interesseret i at vide mere om, hvad ReportMaker kan og hvordan du kan påbegynde din dataanalyse på den rigtige måde, så kontakt os via nedenstående formular eller giv os et opkald på +45 2711 2787.

Vi kommer hellere end gerne forbi dig og giver en 45 minutters demonstration af ReportMaker og er mere end villige til at indgå i en dialog omkring de muligheder ReportMaker giver din virksomhed eller forening.

ReportMaker giver dig utroligt mange muligheder og bringer begreberne Data Warehouse og Business Intelligence ind i din virksomhed på en nemmere og hurtigere måde end traditionelle løsninger - og til en væsentligt billigere pris.

testimonials

Ledende oversygeplejerske Kim W. Jacobsen, Regionshospital Viborg
Vi har anvendt ReportMaker siden 2007 og har opnået mulighed for bedre at følge den daglige aktivitet på operationsstuerne. Vi har nemt ved at identificere flaskehalse via komplekse tyngde-rapporter for tre af vore primære afdelinger (anæstesi, operation og intensiv) og lader vort personale anvende ReportMaker til at studere egne og teammæssige præstationer.

Administrationschef Kim Pedersen, Danmarks Ishockey Union
ReportMaker hjælper os bl.a. med at overvåge og balancere den komplekse økonomiske struktur bag turneringsafviklingen af AL-Bank Ligaen og giver os mulighed for, i detaljer at vurdere kampomkostninger per kamp, hold, spillerunde, dommer etc. Samtidigt anvender vi ReportMaker til tilskuertalsanalyser, spilleranalyser mm.

Indtast dit navn:

Indtast din virksomheds navn:

Indtast din email-adresse:

Indtast dit telefonnummer:

Skriv evt. en besked til os herunder:


Send besked
Forside     ReportMaker     Funktionalitet     Video     Referencer     Bestil demo     Om os     Kontakt

Solutionmakers | Hammerum Hovedgade 111 | 7400 Herning | Tlf.: 2711 2787 | Copyright © 2009. Alle rettigheder forbeholdes.